Svenska Retoriksällskapet

Stockholm.

Retorik och kommunikation. Vill du utvecklas som talare, presentatör och kommunikatör? Läs gärna mer om våra kurser och utbildningar i retorik och presentationsteknik.

 

 

Stockholm: Effektiv retorik för arbetslivet


Söker ert företag eller arbetsplats en kurs eller föreläsning inom retorik och presentationsteknik i Stockholm? Svenska Retoriksällskapet erbjuder både längre och kortare utbildningar och kurser i retorik. Vi utformar företagsinterna utbildningar och föreläsningar i modern retorik för arbetslivet. Vi har stor erfarenhet av internutbildningar åt företag, myndigheter och andra organisationer.


Vill du att din publik ska komma ihåg vad du talar om? Vi utbildar och coachar människor i yrkeslivet som vill vara bra, skickliga och intressanta talare och kommunikatörer. Vi utbildar och coachar företagsledare, chefer och medarbetare i ett fantastiskt spännande ämne, personlig kommunikation. Hos oss hittar ni utbildningar i retorik, presentationsteknik och personlig kommuniiation. Vi utbildar och inspirerar människor i ett otroligt viktigt ämne, förmågan att kommunciera med framgång med andra människor, både internt och externt.


Svenska Retoriksällskapet utbildar människor till intressantare och professionellare talare, presentatörer och kommunikatörer. Med enkla, effektiva och praktiska metoder hjälper vi människor att utvecklas och växa som kommunikatörer. Vi har gedigna kunskaper och erfarenheter av att utbilda människor i yrkeslivet och karriären. Vi vet vad som krävs för att människor ska utvecklas till skickligare och intressantare talare, presentatörer och kommunikatörer.

 

Vill du bli en bättre, säkrare och intressantare talare? Det finns många sätt att presentera information och förmedla budskap. En del är bra, andra inte. Svenska Retoriksällskapet utbildar både vana och mindre talare. Vi hjälper människor att nå nya personliga framgångar som talare och presentatör.

 

 

 Utbildningar

Retorik i teori och praktik: Tala och presentera med framgång

Vi erbjuder: Företagsinterna utbildningar i praktisk retorik för yrkeslivet. Vi håller både inspirationsföreläsningar och praktiskt inriktade kurser.

Målgrupp: Personal- och chefsgrupper.

Plats: Vi erbjuder företagsinterna retorikkurser runt om i Stockholms län, som Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Upplands-Bro, Vaxholm, Värmdö, Österåker. Våra utbildningskonsulter, föreläsare och coacher kommer dit ni vill förlägga er personal- eller chefsutbildning. Kanske på en kursgård eller konferensanläggning i Stockholms skärgård?

Pris: Enligt offert. Priset baseras på utbildningens längd och antal deltagare.

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss och berätta om era behov och önskemål.

Kontakta oss » 

 

 Företagsutveckling: Personalutbildningar och chefsutbildningar

Tala, presentera

Effektiv presentationsteknik » 

Retorik, konsten att påverka

Praktisk retorik »

Utvecklande kommunikation

Kommunicera med framgång »

Kommunikation för chefer

Chefskommunikation » 

Grupputveckling

Utveckla er grupp » 

Intern kommunikation 

Kommunicera på jobbet »  

 

Ledarskapsutveckling 

Retorik och ledarskap » 

Positiv respons

Att berömma människor »

Bemötande och arbetsklimat

Beröm och uppmuntran »

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Retorik för företag som vill utvecklas. Svenska Retoriksällskapet erbjuder kurser och föreläsningar för personal- och chefsgrupper som vill utveckla den interna och externa kommunikationen på jobbet. Våra erfarna utbildningskonsulter och föreläsare utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper. Söker ni en kurs eller föreläsning om retorik, presentationsteknik och kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni unika personalutbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och framgångsrik kommunikation i arbetslivet. Svenska Retoriksällskapet håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.