Svenska Retoriksällskapet

Bli en bättre och säkrare kommunikatör med en utvecklande och effektiv retorikkurs. Utveckla dina kunskaper och färdigheter som retoriker.

 

 

 

Retorikkurs med din utveckling i fokus

Slipa dina kunskaper och färdigheter som kommunikatör. Boka en retorikkurs till er arbetsplats. Vi arbetar med personal- och chefsgrupper över hela landet. Hos oss får ni användbara kunskaper för er arbetsvardag. Vi har stor erfarenhet av att utveckla människor till skickligare, säkrare och insiktsfullare kommunikatörer. 

 

Retorik handlar om otroligt mycket mer än vältalighet eller konsten att tala inför publik. Retorik handlar om konsten att kommunicera med andra människor – på ett bra sätt. En skicklig retoriker anpassar sin kommunikation till mottagarna. Det gäller i allt från hur man presenterar budskap, information och argument, till hur man agerar icke verbalt.

 

Söker ert företag en effektiv, utvecklande och rolig personal- eller chefsutbildning inom retorik och personlig kommunikation? Vill ni satsa på en företagsintern retorikkurs för just er grupp och era specifika behov. Våra utbildningskonsulter har stor erfarenhet av företagsanpassade kurser för personal- och chefsgrupper som vill utvecklas som kommunikatörer.

 

Läs mer: Retorik i praktiken » 

 

 

 Beställ en retorikkurs till ert företag

Bra kommunikation skapar positiva möjligheter

Vi erbjuder: Företagsinterna kurser i retorik. Vi erbjuder både praktiskt inriktade kurser och inspirationsföreläsningar. Våra kurser fokuserar på kommunikation i arbetslivet, med konkreta tips, verklighetsbaserade exempel, men också praktiskt användbara tekniker och verktyg som hjälper er att utvecklas som kommunikatörer.

Målgrupp: Personal- och chefsgrupper.

Plats: Vi erbjuder företagsinterna kurser över hela landet.

Kurser: Längd, vi erbjuder praktiskt inriktade kurser som omfattar två- alternativt tre dagar, beroende på gruppstorlek och utbildningsbehov. Vi erbjuder även hel- eller halvdagskurser som fokuserar på teori och tekniker.

Föreläsningar: Längd, två alternativt tre timmar. 

Pris: Enligt offert.

 

Kontakta kundservice

Välkommen att kontakta oss och berätta om era utvecklingsbehov och önskemål.

Kontakta Svenska Retoriksällskapet » 

 

 

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Svenska Retoriksällskapet utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper. Söker ni en kurs eller föreläsning om retorik, presentationsteknik och kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni utbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och personlig kommunikation i arbetslivet. Vi håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.