Svenska Retoriksällskapet

Malmö.

Retorik i teori och praktik. Vill du bli en bättre och mer medveten retoriker? Läs gärna mer om våra kurser och utbildningar inom retorik och presentationsteknik.

 

 

Malmö: Effektiv retorik för arbetslivet


Söker du en utbildning inom retorik och presentationsteknik i Malmö med omnejd? Svenska Retoriksällskapet håller utbildningar och kurser i retorik. Vi skräddarsyr unika utbildningar inom modern retorik för arbetslivet. Kontakta gärna oss för mer information, så berättar vi gärna mer om våra retorikutbildningar. Vi har stor erfarenhet av att utforma internutbildningar för företag och andra organisationer.

 

Det finns många sätt att agera på en scen och presentera information och förmedla budskap. En del är bra, andra inte. Vill du bli en bättre, säkrare och intressantare talare? Svenska Retoriksällskapet utbildar både vana och ovana talare till att nå nya personliga framgångar som talare och presentatör.


Vill du att din publik ska komma ihåg vad du talar om? Svenska Retoriksällskapet kompetensutvecklar människor i yrkeslivet som vill bli duktiga talare och kommunikatörer. Vi utbildar företagsledare, chefer och medarbetare i en otroligt viktig konst - förmågan att kommunciera framgångsrikt med andra människor, både i formella och informella situationer.


Svenska Retoriksällskapet utbildar människor till intressantare och professionellare talare och kommunikatörer. Med enkla, effektiva och praktiska metoder hjälper vi människor att utvecklas. Vi har gedigna kunskaper och vet av erfarenhet vad som krävs för att människor ska bli skickligare och intressantare talare.

 

 

 Utbildning och inspiration

Retorik i teori och praktik: Tala och presentera med framgång

Vi erbjuder: Företagsinterna utbildningar i praktisk retorik för yrkeslivet. Vi håller både inspirationsföreläsningar och praktiskt inriktade kurser.

Målgrupp: Personal- och chefsgrupper.

Plats: Vi erbjuder företagsinterna retorikkurser i Malmö, men också i andra delar av Skåne. Våra utbildningskonsulter, föreläsare och coacher utbildar er personal eller era chefer där ni vill förlägga er personal- eller chefsutbildning. Kanske på en kursgård på Österlen eller någon annanstans i Sverige? Eller i Köpenhamn, Helsingör eller någon annanstans i Danmark? Vi föreläser och utbildar där ni vill förlägga ert arrangemang.

Pris: Enligt offert. Priset baseras på utbildningens längd och antal deltagare.

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss och berätta om era behov och önskemål.

Kontakta oss » 

 

 Företagsutveckling: Personalutbildningar och chefsutbildningar

Tala, presentera

Effektiv presentationsteknik » 

Retorik, konsten att påverka

Praktisk retorik »

Utvecklande kommunikation

Kommunicera med framgång »

Kommunikation för chefer

Chefskommunikation » 

Grupputveckling

Utveckla er grupp » 

Intern kommunikation 

Kommunicera på jobbet »  

 

Ledarskapsutveckling 

Retorik och ledarskap » 

Positiv respons

Att berömma människor »

Bemötande och arbetsklimat

Beröm och uppmuntran »

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Retorik för företag som vill utvecklas. Svenska Retoriksällskapet erbjuder kurser och föreläsningar för personal- och chefsgrupper som vill utveckla den interna och externa kommunikationen på jobbet. Våra erfarna utbildningskonsulter och föreläsare utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper. Söker ni en kurs eller föreläsning om retorik, presentationsteknik och kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni unika personalutbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och framgångsrik kommunikation i arbetslivet. Svenska Retoriksällskapet håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.